top of page
Recent
Nieuwste berichten

Open dag zeer geslaagd!


Foto door Koos Dol / De Andijker

Foto door Koos Dol / De Andijker

Foto door Koos Dol / De Andijker

Foto door Koos Dol / De Andijker

Wat een geslaagde middag was het bij de open dag, waar ook de cheque van team All Round Navigators uitgereikt zou gaan worden! Een kolkende mensenmassa wist via de verkeersregelaar het terrein van de zorgboerderij te vinden, ondanks het iets minder mooie weer. Gelukkig stonden de kraampjes en de koffie droog in de kas naast de schapen en de pasgeboren geitjes. Het "Bord van Fortuin" was binnen no-time uitverkocht! Niet vreemd aangezien er gewerkt werd met het altijd prijs principe; of een gesponsorde prijs van de tafel of als "troostprijs" een prachtige bos tulpen naar keuze. Vooral toen er van de 102 lootjes nog maar 11 lootjes over waren en de strijd om de prachtige jodenkoek uitbrak ging het snel! Gelukkig voor de mensen die naast dit exemplaar grepen werden er ook heerlijke zelfgemaakte jodenkoeken verkocht en vele andere handgemaakte en/of gezellige items.

De verkoop van de lootjes en de tulpen deze middag hebben nog eens een kleine 1000,- euro bijgedragen aan het historisch hoge bedrag op de cheque van team All Round Navigators!!

TROMGEROFFEL....

€7674,33 !!

voor Stichting Vrienden van de Tulp!

Wij van Zorgboerderij De Tulp willen iedereen bedanken die deze dag en het bedrag mogelijk hebben gemaakt, en in het bijzonder Hans en Hanneke Brouwer!

Tijdens de open dag stond er een hele grote vaas gevuld met paaseieren. De vaas (met inhoud) kon je winnen door te raden hoeveel paaseieren erin zaten. Degene die deze gewonnen heeft is.......Jan Vlaar! Hij had 280 ingevuld, en het juiste aantal was 269. Gefeliciteerd Jan!

Foto door anjagerard-fotografie.nl

Foto door anjagerard-fotografie.nl


Archief
bottom of page