April 24, 2019

Stemt u op ons? Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Als lid van de Rabobank mag u 5 stemmen verdelen over clubs die u een warm hart toedraagt. Daar horen wij toch ook bij? Stemmen kan t/m 14 mei via https://www.clubkascampagne.nl

April 14, 2018

 Door middel van alle giften die de stichting de afgelopen tijd mocht ontvangen, heeft Zorgboerderij de Tulp deze prachtige wintertuin aan kunnen leggen!

March 28, 2017

 Foto door Koos Dol / De Andijker

 Foto door Koos Dol / De Andijker

Wat een geslaagde middag was het bij de open dag, waar ook de cheque van team All Round Navigators uitgereikt zou gaan worden! Een kolkende mensenmassa wist via de verkeersregelaar het terrein van de zor...

January 28, 2017

In januari 2017 rijdt Team All Round Navigators wederom de Nokian Navigate North.
Ze rijden dit keer voor Stichting Vrienden van de Tulp!
U kunt deze rit live volgen via www.navigatenorth.nl
www.garageallround.nl

 

 

 

November 29, 2016

Dit jaar gaan wij rijden voor Stichting Vrienden van de Tulp. Deze stichting zamelt geld in voor Zorgboerderij de Tulp, te Andijk. Deze zorgboerderij biedt dagbesteding aan mensen met dementie en aan mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Voor bedrijven geldt ook dit...

November 21, 2016

Schenking van EUR 1000,-

November 21, 2016

Op dinsdag 11 oktober is bij notaris Mantel en Overtoom een nieuwe stichting opgericht, namelijk Stichting vrienden van de Tulp (zorgboerderij). Onder toeziend oog van Notaris Rinske Mantel werd de akte ondertekend.

Please reload

November 21, 2016

Please reload

Recent
Uitgelicht

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Archief
Please reload

© 2020 by Lava Design